Untitled
23 dec 2012
week 55: 13 t/m 19 december

Op 13 december heeft Bas (en ik daardoor ook ;-)) uitgeslapen; hij had om half 8 pap gegeten en daarna heeft hij nog tot half 10 geslapen!
We zijn op 14 december bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest.
Op 15 december is Bas voor de eerste keer zelf gaan staan. Zijn Koetje lag op de bank en om die te kunnen pakken, ging hij op 2 voetjes aan de bank staan. Hij ging wel al een tijdje op zijn knietjes aan de salontafel zitten en zat dan soms ook op 1 knie en 1 voetje, maar op 2 voetjes staan had hij nog niet gedaan.
Opa en oma Van Mierlo en tante Lucy zijn op 16 december op bezoek geweest.
We zijn op 18 december bij opa en oma Van Aerle gaan lunchen. Daarna zijn we met oma Van Aerle boodschappen gaan doen. Mark had vandaag zijn laatste werkdag van dit jaar!
Op 19 december hebben we met zijn drietjes boodschappen gedaan en zijn we een deur voor ons tuinhuisje gaan kopen. Fijn om met zijn drieën thuis te zijn!
Bas begint nu eindelijk zelf stukjes koek in zijn mond te stoppen, zonder dat hij ze eerst verkruimeld en op de grond gooit. En hij kruipt nu echt! Eerst tijgerde hij alleen, en dat doet hij nu ook nog wel af en toe, maar hij merkt dat hij een stuk sneller is als hij op zijn handen en knieën kruipt.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Bas van Aarle schreef
22 mei 2013
 
Hallo naamgenoot! Ik kwam op deze grappige site terecht toen ik mijn eigen uhasselt website googelde.
Succes!!
 
 
opa en oma van aerle schreef
03 jan 2013
 
leuk om zo over jullie wel en wee te lezen. je bent wel al 2 weken achter (grapje) en jij maar commentaar hebben als wij niet regelmatig op de site kijken (grapje). heel mooie foto's van Bas. groetjes en 'n knuffel voor Basje.
 
 
Google Analytics Alternative